Sydbank
Kontor SydTurneringskalender 2017
Turneringsbetingelser
Resultater
Klubmesterskab
Sommerpokal

Så er vi klar med den turneringsplan for 2017. Klik på Turneringskalender 2017 for at se hele turneringskalenderen.

Vi ser frem til nogle rigtige spændende turneringer. Første turnering på programmet er OBH åbningsturnering som spilles 2. påskedag, mandag den 17. april.   

Vi har sagt ja til at afvikle både en indledende og en semifinalefinale i Ø-golf +50.

Sidste år var vi med i BOSS Synoptik Cup. Vi er med igen i 2017. Turneringen har fået ny sponsor og navnet er ændret til abacus cup. Det er gratis at deltage. Man er med hvis man deltager i de turneringer som vi har udvalgt til at være tællende. De er markeret i kalenderen med *.  Jo flere turneringer man deltager i, desto større vil chancen være for at samle point til ranglisten. Ranglisten der dannes styres af Golfbox. Vores hold som deltog i landsdelsfinalen klarede sig rigtig godt og vi kan helt sikkert igen stille et stærkt hold. Læs meget mere om turneringen under separat faneblad abacus cup.

Så har vi igen Nordborg Open i begyndelsen af august. Det er en turnering som vi alle ser frem til. Håber at den igen i år vil blive fuldtegnet.

Vi har i mange år haft en nytårsturnering. Der har ikke været den store tilslutning til at skulle spille 1. januar. Vi vil derfor prøve med et nyt tidspunkt. Det bliver den 7. januar 2018.  

I forbindelse med vores turneringer bliver der solgt fadøl og grillet pølser. Vi har derfor brug for hjælpere. Kunne du tænke dig at hjælpe så kontakt en fra turneringsudvalget.

Vi har også revideret vores generelle bestemmelser for vore turneringer.

med venlig hilsen

Turneringsudvalget

 

 

 

 

 

layout/cms © pcparts.dk