Kvickly & Fakta
Bygma Als

Nyheder
Information
Vedtægter
Bestyrelse
Store Flexdag
Generalforsamling
Referater
Årets spillere

Nyheder

Matchen inden generalforsamlingen bliver ikke til noget, da banen er lukket.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i
Nordborg Golfklubs HERREKLUB

Lørdag den 21/10-2017 kl. 15.00
I klubhuset.

Dagsorden ifølge vedtægterne:
1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse
4. Fastsættelse af kontingent og medlemskriterier
5. Indkomne forslag
6. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer i ulige år:
         På valg er: Leif Stig Andersen, Gunnar Christensen og Hans Jørgen Jensen, 
         ingen af dem modtager genvalg 
    Valg af suppleant for 1 år: 
         På valg er: Flemming Villadsen, han modtager ikke genvalg
7. Valg af revisor og revisor suppleant:
         På valg er : Jesper Dam og Svend Åge Jensen
8. Eventuelt

Skriftlige forsalg skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen, det vil sige den 7 oktober 2017.

Efter generalforsamlingen spiser vi også traditionen tro gule ærter

Dagens program:
Kl. 15.00 Generalforsamling ( kræver ingen tilmelding !)
Kl. ca. 16.30 Gule ærter spisning og kammeratlig hygge.

På bestyrelsens vegne
Benny Jørgensen
2017-09-22

 


Store flexdag

Så fik vi afviklet en amputeret Store Flexdag og det blev på trods af det manglende golfspil en hyggelig aften med god mad og drikke.

Vi fik overrakt præmier i de gennemgående turneringer (årets vindere kan ses her og alle resultater kan ses her).

Efter spisningen blev Årets Spiller kåret. Vi skulle dog have hentet årets spiller derhjemme - han var nemlig gået tidligt, fordi han skulle tidligt op lørdag. Men vi fik fat i Bent Nielsen og kåret ham til årets spiller.

Stor tillykke til Bent og årets vindere.


 

Nordborg vandt AlsCup 2017

17/8 2017

Parmatcherne blev afviklet i Sønderborg eller i hvert fald næsten afviklet, fordi vi blev nødt til at blæse matchen af pga. tordenvejr inden alle foursome matcherne var færdigspillede. Efter gensidig aftale med Sønderborg blev det besluttet at den aktuelle stilling i de afbrudte foursome matcher blev det endelige resultat. Det resulterede i at stilling efter parmatcherne var uafgjort 12-12.

Torsdag i Nordborg fik vi så afviklet singlerne i silende regn (øv), men det var åbenbart en fordel for Nordborg, fordi resultatet af singlerne blev 16-8 til Nordborg, så det samlede resultat blev

Sejr til Nordborg på 28-20

Så pokalen bliver endnu engang i Nordborg. Det betyder at der nu står Nordborg på pokalen 7 gange og Alssund 5 gange. Det betyder dog ikke at Nordborg har vundet 7 gange, fordi to gange har vi beholdt pokalen ved at klare uafgjort. Så der er altså 5 sejre til hver klub og 2 uafgjorte i vores favør.

Vi takker Sønderborg for et par gode dage i dansk sommervejr og tak for at vi måtte vinde i år.

Her er detailresultaterne fra parmatcher

Her er detailresultater fra singler 

 

 


 

Vi vandt over Dameklubben

24/5 2017

Det lykkedes os at vinde den årlige match mod Dameklubben med et lidt bedre gennemsnit i stablefordscoren end Dameklubben.

Vi havde som sædvanligt en hyggelig match på trods af blæst og manglende varme.
Efter matchen fik vi serveret en hakkebøf med kartofler og rigtig sovs, der kunne hænge fast på kartoflerne - rigtig herremad.

I anledning af Herreklubbens 25 års jubilæum fik alle damerne overrakt en rød rose og en af vores jubilæumsbolde.

Tak til Dameklubben for et fint arrangement

Husk betaling af kontingent

Der mangler stadig en del indbetalinger af kontingent.
Kontingentet for sæsonen 2017 er kr. 300,00 og kan indbetales via netbank (kontonummer 3531 3531351606). Husk at angive navn og medlemsnummer.  

Sæsonen er startet

8/4 2017

Så fik vi startet sæsonen med første tællende runde. Der var et flot fremmøde med 52 spillere på trods af blæsende og koldt vejr - det er godt at se at Herreklubbens medlemmer er nogle seje gutter.

Vi havde bestilt biksemad til 45 personer, men det rakte alligevel så alle blev mætte - der var i hvert fald en smule tilovers.

Resultaterne fra første runde er tastet ind og kan ses her http://ngk.interdrive.dk/userfiles/file/HerreKlubben/herreklubresultater.html.

Turneringsplan klar

8/3 2017

Så er turneringsplanen færdig og lagt på hjemmesiden.
Husk at vi tyvstarter med en 9-hullers match torsdag den 30/3 kl 16. Den rigtige start er den 6/4 kl 16.

Dato for generalforsamling er fastlagt til lørdag den 21/10.

Orientering fra bestyrelsen

14/12 2016

Den nye bestyrelse har holdt sit første bestyrelsesmøde.
Vi har konstitueret os med Benny som ny formand, Hans Jørn som kasserer, Leif tager sig fortsat af resultater og web, Gunnar står for udeture og hjemmehyggematch, Torben sørger for pølser og tilbehør sammen med Hans Jørn og Flemming står som sædvanlig for den øvrige mad.

Turneringsplanen er ikke helt endelig endnu, men vi tyvstarter med en ni-hullers match torsdag den 30/3-2017 kl 16. Den rigtige start er torsdag den 6/4 kl 16 med 18 hullers stableford, orientering og biksemad.

Og vi slutter selvfølgelig af med Store Flexdag den 6/10. Datoen for generalforsamlingen er ikke endelig fastlagt endnu.

På gensyn til den nye sæson


Store Flexdag og Årets spiller

Så fik vi afholdt årets Store Flexdag og det var jo som sædvanlig en hyggelig dag med rimeligt pænt vejr - et hvilket som helst andet år vil man nok sige fint vejr, men vi har jo været meget forvente det sidste stykke tid.

Vi fik som sædvanlig uddelt præmier for årets løbende turneringer - pointjagt, hulspil og eclectic. Præmiemodtagere og alle resultater kan ses her

Inden kåringen af årets spiller blev der uddelt erkendtligheder til nogle af de medlemmer, der har hjulpet i løbet af året.

Niels Hansen (som desværre ikke kunne deltage) for at levere hveder til Store Bededag, Bent Nielsen for fremstilling af den bænk Herreklubben forærede hovedklubben i anledning af jubilæet og desuden for deltagelse i planlægningen af jubilæumsturneringen, Hans Norup-Jensen for deltagelse som Herreklubbens repræsentant i jubilæumskommiteen og endeling Svend-Erik Boysen for indtastning af resultater i Golfbox.

Og endelig blev årets spiller kåret. Bestyrelsen havde mange kandidater oppe og vende, men jo mere vi snakkede om det blev vi enige om at årets spiller skulle være

Curt Crawack

Og det lange stående bifald for Curt bekræftede os kun i at vores valg var det rigtige. Et stort tillykke til Curt. Vi håber du vil fortsætte i mange år endnu i Herreklubben 

 


 

AlsCup 2016

Det startede jo fint i Nordborg, hvor vi vandt parmatcherne med 15½ mod , men man skal aldrig undervurdere hjemmebanefordelen, fordi Sønderborg vandt nemlig singlerne på hjemmebane med 15½ mod , så de samlede resultat blev

Uafgjort 24-24

Reglerne for AlsCup siger:
Pokalen vindes af klubben med flest opnåede point (min 24½ point)
Deles hele matchen med 24 point til hver klub, beholder sidste års vinder pokalen og er dermed vinder igen.

Da vi jo vandt pokalen overbevisende sidste år bliver pokalen altså endnu et år i Nordborg, hvilket betyder at der nu står Nordborg på pokalen 6 gange og Alssund 5 gange. Der mangler så stadig at komme til at stå Sønderborg på pokalen.

Vi takker Sønderborg for et par gode dage i fantastisk vejr og en i sidste ende meget spændende match - rent faktisk skulle de sidste to matcher der kom ind ende med sejre til Nordborg og det gjorde de jo heldigvis.

layout/cms © pcparts.dk